Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Introkurs, Flattvann/Konkurranse

Introkurs. Deltageren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltageren gjennom praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, vest og deltageren har gode forutsetninger for ett langt og sikkert padleliv uten belastningsskader. Kurset skal motivere flest mulig til å holde på lengst mulig med padling. Klubben har alt av utstyr som trengs, men vi oppfordrer de som har egen vest til å ta med dette. Vi må ha minimum 4 deltakere for å arrangere kurset. Kurset er fra kl 10.00 til 13.00 Kurset koster kr 800,-. Dersom en melder seg inn i Flekkefjord Kajakklubb får en våttkortkurs og medlemsskap for 2021 for 1400,-. Ordinær pris kurs + medlemsskap kr 1700,-. For familiemedlemsskap, ta kontakt for pris. Kursleder blir Thomas Buch

Tid:
19. til 19. juni
Sted:
Flekkefjord Kajakklubb
Arrangør:
Flekkefjord Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Mette L Vollesfjord
Kontakt:
flekkefjord.kajakklubb@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.