Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Dette er kurset for deg som ikke har padlet kajakk tidligere, eller for deg som har noe padleerfaring og ønsker å lære mer. Kurset gjennomføres i regi av Hamar Roklubb med instruktører som har godkjent utdanning fra Norges Padleforbund.

Kurset er på kveldstid med én kveld pr. uke over fire uker. Hver kveldsøkt starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.00. Hele kurset har dermed en varighet på 16 timer. Deltagelse på alle fire kveldene kreves for å få godkjent grunnkurs hav:

Torsdag 26.08 kl. 17-21
Torsdag 02.09 kl. 17-21
Torsdag 09.09 kl. 17-21
Torsdag 16.09 kl. 17-21

Oppmøte og avslutning ved Hamar Roklubbs lokaler på Tjuvholmen. Gode parkeringsmuligheter.

Dette grunnkurset gir en introduksjon til padling med kajakk. I tillegg til å lære om kajakken og utstyret vi bruker, lærer du gjennom praktiske øvelser å padle og manøvrere kajakken effektivt. Du blir også kjent med enkle sikkerhetsrutiner og lærer ulike redningsteknikker – både egenredning og kameratredning. Vi fokuserer på trygg, sikker og skadefri padling. Kurskveldene tilpasses vær og vind. Du kan lese mer om innholdet i kurset her: https://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Noen dager før kursstart vil du motta en e-post med nærmere informasjon om oppmøtested, utstyr og annet du må ta med til kurset. Her får du også informasjon om betaling av kursavgiften, som er på kr. 2000,-. Medlemmer i Hamar Roklubb får refundert kr. 400,- i neste års medlemskontingent.

Ta kontakt med kursleder hvis du lurer på noe.

Vennlig hilsen
Per William Doksrud og Steiner Nerem

Tid:
26. august til 16. september
Sted:
Hamar roklubb, Tjuvholmen, Hamar
Arrangør:
Hamar Roklub 1881 (Klubb)
Kursleder:
Per William Doksrud
Kontakt:
Per William Doksrud, e-post: kajakk@perwilliam.com, tlf: 95831283

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.