Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Introkurs, Tur/Hav
INTROKURS. Oppmøte kl. 17:00 ved Naustet på Ulsnestangen i Røykenvika, ferdig skiftet og klar for å kunne gå i kajakk og være i vannet. Kurset varer i ca. 3 timer og koster kr. 620,- Betales inn på Vipps 6907222, 1 uke før kursstart. Kurset er for nybegynnere, og du må være medlem av Brandbu Idretsforening for å delta på kurset. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her: https://medlemskap.nif.no/SelectActivity/ParentOrChild/22350 /Jeg skal bli medlem. På kurset får du praktisk info om klubben og de ulike kajakkene, hvordan du håndterer kajakk og utstyret. Etter endt kurs har du gjennomgått enkel praktisk øvelse og lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling. Følgende øvelser blir gjennomgått på kurset: Løfte, bære og sjøsette kajakken. Padle forover og bakover, stoppe og svinge kajakk begge veier. Gå rundt i kajakken og komme seg trygt ut av kajakken i vannet. Ilandstigning. Bli vist hvordan kameratredning skal utføres. Lære å sitte riktig i kajakken og lære god padleteknikk. Innføring i hvordan man øker sikkerheten ved padling. Kjennskap til lokale padleforhold. Avslutningsvis får du utdelt våttkort fra Padlerforbundet, samt kode til Naustet. Vi følger koronavettregler til Norges Padleforbund og gjennomfører alle våre kurs i henhold til disse. Ta kontakt med kursleder eller kursansvarlig ved spørsmål eller kontakt kajakk@brandbuif.no eller mobil 95291606

Tid:
14. til 14. juli
Sted:
Ulsnestangen, Røykenvik 2760 Brandbu
Arrangør:
Brandbu IF (Klubb)
Kursleder:
Johnny Hundershagen
Kontakt:
Ove Nordberg, mobil 95291606

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.