Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Introkurs, Tur/Hav

Under dette 3 timerskurset får du praktisk info hvordan du håndterer kajakk og utstyret. Etter endt kurs har du gjennomgått enkel praktisk øvelse og lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest.

Følgende øvelser blir gjennomgått på introkurset: Tilpassing av kajakk, løfte, bære og sjøsette kajakken. Padle forover og bakover, stoppe og svinge kajakk begge veier. Gå rundt i kajakken og komme seg trygt ut av kajakken i vannet. Ilandstigning. Trening på enkle redningsøvelser. Innføring i hvordan man øker sikkerheten ved padling. Kjennskap til lokale padleforhold. Etter endt kurs og medlemskap i Mandal kajakklubb, kan du låne kajakker av klubben.

Kurset er for de som ønsker en liten introduksjon til trygg padling. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling. Det er ikke en forutsetning å ta introkurs før grunnkurs. Grunnkurs går over 2x8 timer og gir en mer grundig opplæring i padlingens gleder.

Prisen på kurset er 800 kroner som inkluderer lån av kajakk, åre og vest. Kursavgift innbetales til Mandal Kajakklubb, 3040 25 00022. Merk med kursnavn og dato.


Vi følger koronavettregler til Norges Padleforbund og gjennomfører alle våre kurs i henhold til disse.
Ta kontakt med kursleder ved spørsmål.

Tid:
29. til 29. mai
Sted:
Mandal, Lillebanken
Arrangør:
Mandal Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Ian Thorsen
Kontakt:
Ian M. Thorsen ianthors@gmail.com Tlf 90656230

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.