Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

EtU Ledelse UNG Kurs, Tur/Hav
EtU UNG Ledelse er en påbyggingsmodul for voksne aktivitetsledere, turledere og veiledere som ønsker å lede aktivitet for barn og unge i klubb.
Når man henvender seg til barn og unge stilles det flere krav, både ved tilrettelegging av arena og utstyr, og til valg av metode. Barn har en annen måte å tilnærme seg padling og idrett på – og det er ikke alltid opplagt hvilken metode som egner seg best. I mange tilfeller er høy grad av metodisk fleksibilitet og variasjon nødvendig for å skape motivasjon, miljø og fortsatt deltakelse i klubb blant barn og unge.
Kurset legges opp som en helgesamling i samarbeid med NPF og klubb på naturlige arenaer og møtesteder for målgruppen. Gjennomføring skjer med en blanding av teori, e-læringskurs og praksis. I praksisdelen vil vi teste ut ulike metoder for læring gjennom lek, og samtidig utvide «verktøykassen» for å kunne lage varierte og gode aktiviteter for barn.
Vi vil gjennom kurset drøfte hvordan du kan kan være en ressurs for å legge tilrette i din klubb og hva som skal til for å opprettholde et godt og stabilt tilbud over tid.
Kurset gir i tillegg en unik mulighet til å skape nettverk og engasjement rundt padleaktiviteter for unge :-)
I år må vi endre litt på undervisningsmodellen på grunn av smittevern. Vi følger de offentlige anbefalingene og retningslinjene. Kurset vil kreve at du overnatter i telt og det meste av undervisningen vil skje utendørs og noe vil skje digitalt.
Det vil være et tak på antall deltakere, og påmeldingen skjer via våttkort. Hvis det blir mange på venteliste vil NPF vurdere å sette opp et ekstra kurs senere i sesongen.
For å delta på dette kurset kreves at du er medlem i en NPF kajakkklubb.

Pris: o,- Kurset er gratis, men påmelding er bindene. Ved påmelding og unnlatt oppmøte uten gyldig fravær blir deltaker fakturert 500kr. Dette for å sikre at det ikke blir tomme påmeldinger.

Dato: 23-24 mai.

Kursholdere: Martin L.H. og Gry G

Sted: Fredrikstad eller Hvaler. Nærmere beskjed kommer litt over 1 uke før kursstart.

Tid:
23. til 24. mai
Sted:
Fredrikstad eller Hvaler. Nærmere beskjed kommer litt over
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Gry Gerhardt og Martin Lillehagen Hanssen
Kontakt:
gry@padleforbundet.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.