Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs UNG, Tur/Hav
Kurset aktivitetsleder UNG holdes på Rangøya. Vi overnatter i telt, evnt i leid hus. Det avtaler vi med påmeldte deltakere og etter vurdering av smittevern. Dette er et kurs for ungdom som ønsker å bli aktivitetsledere. Det er krav om teknikkurs for å delta. Deltakere må mestre redning og padleteknikker fra teknikkurset. I tillegg til egenferdigheter i padling skal deltakerne vise at hun/han kan anvende prinsipper i ledelse, organisering, håndtering av hendelser og navigasjon.
Les mer om kurset her: https://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav/

Det er mulig å låne utstyr fra Molde kajakklubb. Vi kommer også til å sette opp treningskvelder i vår for interesserte deltakere. Ta kontakt i god tid for å avtale dette.


Tid:
18. til 20. juni
Sted:
Rangøya
Arrangør:
Molde Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Trond Eri og Anne Botslangen
Kontakt:
anne.botslangen@himolde.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.