Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav
NPF Aktivitetslederkurs
- Torsdag 15.april kl.18 - 21, Sjøbadet, Levanger. Dette er en ikke-obligatorisk treningskveld der du vil få tilbakemelding på anbefalte forbedringer i forkant av kurset.
- Fredag 30.april kl 20:00 til søndag 2.mai kl 17:00, Hasvåg, Flatanger

Arbeidsformer:
- Ledelse og læring på vannet
- Teknikk til 3 stjerner
- Refleksjoner i gruppe
- Egenstudier med teori og egentrening før og mellom bolkene

Deltakerne vurderes til bestått eller ikke bestått etter kurset.

Vær oppmerksom på opptakskravene som bl.a. innebærer 10 loggførte turer og ferdigheter innen redning og navigering mm. Beskrivelse av kursinnhold og teorikompendium for aktivitetslederkurs, hav finner du på padling.no

Vi bor på Hasvåg camping i Flatanger. Pris for 2 netter: telt 360 kr., campingvogn/bobil 600 kr., dobbeltrom i leilighet 1500 kr. All mat må medbringes – det er ikke butikk på stedet. NB! Det er ikke adgang til felleskjøkken, så husk eget kokeutstyr hvis du ligger i telt.

Nærmere informasjon med teoripensum mm. får du etter påmelding, men du kan jo starte med én gang med å friske opp innholdet fra grunn- og teknikkurset. Ansvarlig for kurset er NPF veileder hav Håvard Engen.

Kursavgift og evt. leie av rom innbetales til kontonummer 4448 14 74652 seinest 15.april. Campingavgift betales med Vipps på stedet.

NB! I tilfelle nye smittevernregler hindrer oss i å gjennomføre kurset, vil hele kursavgiften bli refundert.

Tid:
30. april til 2. mai
Sted:
Hasvåg fritid, Flatanger
Arrangør:
Namdal Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Håvard Engen
Kontakt:
Håvard Engen 48044088 eller Bodil Bergersen 90197038

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.