Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

EtU Ledelse Funksjonshemmede, Tur/Hav
ETU Ledelse Funksjonshemmede er en påbygningsmodul i Våttkortstigen som gir Aktivitetsledere, Turledere og Veiledere økt kompetanse og erfaring med å tilrettelegge padling for funksjonshemmede. Kurset legges opp som en helgesamling i samarbeid mellom naturlige arenaer og møtesteder (f. eks helsesportsenter) for funksjonshemmede og NPF. Dette kurset gir økt kunnskap og erfaring med å tilrettelegge padling for personer med ulike funksjonsnedsettelser. Etter endt kurs skal kursdeltagerne: • Kjenne til de vanligste funksjonsnedsettelsene og hva det betyr for padleaktivitet • Ha kjennskap til generell tilrettelegging av aktivitet og aktivitetshjelpemidler • Kunne gi en innføring (grunnkurs eller introkurs) i padling til en person med nedsatt funksjonsevne • Kunne finne frem hensiktsmessig teknikk og utstyr ut ifra padlerens fysiske forutsetninger og motivasjon for aktivitet. • Ha kjennskap til hvordan idrett for funksjonshemmede er organisert i Norge Kurset legges opp som en helgesamling i samarbeid med kursdeltakerne, deltakere fra målgruppen og NPF. Kurset gjennomføres med en blanding av e-læring, teori og praksis. Kursdeltagerne gjennomfører i løpet av kurshelgen et tilpasset padlekurs for personer i målgruppen. Kurset er relevant for alle grener av padling, og det vil være ulike kajakktyper i bruk. Læringen kommer gjennom tilretteleggingen, samtalene og utvekslingen av erfaringer. FOR Å DELTA PÅ DETTE KURSET MÅ DU VÆRE MEDLEM AV KLUBB TILSLUTTET NORGES PADLEFORBUND. Kurset er gratis og forbundet dekker reisekostnader med billigste reisemåte. Hver enkelt deltaker må avklare dette med forbundet på forhånd! Påmelding er bindene. Ved påmelding og unnlatt oppmøte uten gyldig fravær blir deltaker fakturert 500kr. Dette for å sikre at det ikke blir tomme påmeldinger. Ved spørsmål kontakt: martin@padleforbundet.no

Tid:
11. til 13. juni
Sted:
Trondheim
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Gry Gerhardt og Kristian Rye
Kontakt:
martin@padleforbundet.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.