Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Vil du bli trygg i havkajakk og oppleve gleden ved padling? Molde kajakklubb arrangerer grunnkurs i havpadling. Frammøte er ved Kviltorp camping. Vi holder til ved de røde naustene. Gjennomført kurs kvalifiserer til våttkort. Kursavgift kr 1800,- inkluderer padlekurs med instruktør (er) godkjent av Norges padleforbund, lån av kajakk, åre, trekk, padlevest og våtdrakt, samt våttkort. Deltakernes forberedelser: Det kan være kaldt i vannet og vi skal bade. Alle må ha med et sett ulltøy til å ha under våtdrakten. Dere må også ha ullsokker og et par gamle sko som kan bli våte. Alle må også ha to sett lue og votter. I tillegg må dere ha en lett vindjakke og ei varm jakke. Sørg for å ha varme klær som er lette å kle på til etter padlingen. Deltaker må ha med mat og drikke for to lange dager på sjøen. Mer info om kurset her: http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/ Velkommen!

Tid:
15. til 16. august
Sted:
Molde (Molde kajakklubb)
Arrangør:
Molde Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Anne Botslangen og Asbjørn Sletnes
Kontakt:
anne.botslangen@himolde.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.