Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Teknikkurs, Tur/Hav
Teknikkurset er for deg som vil lære å manøvrere kajakken meir effektivt både på flatt vatn og i litt sjø. På kurset lærar du også navigering, redningar og generelt godt sjømannskap. Du må vere medlem i Herøy kajakklubb https://www.heroykajakk.no/ og prisen på kurset er kr 2500 kan vipsast til #124088 Herøy kajakklubb før kursstart, dette er inklusive lån av alt utstyr, bruk gjerne eget om du har :-) Les gjennom kursramma her:

http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/

PS: Vi tar forbehald om korona-situasjonen

Tid:
11. til 12. juli
Sted:
Herøy, Lanternen Marina, HKK Klubblokale
Arrangør:
Herøy Kajakk Klubb (Klubb)
Kursleder:
Christer Nærø Torvik
Kontakt:
christer@heroykajakk.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.