Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Rustfjerningskurs
Kurset for deg som har tatt grunnkurs, men som ønsker å friske opp kunnskapen for å ha mer glede av padlingen og føle deg trygg i kajakken.
Kurset vil legges opp med repitisjon av padletak, velt, egen- og kammeratredning og en liten padletur med individuell veiledning.
Kurset forutsetter gjennomført grunnkurs.
I utgangspunktet er det tenkt at du bruker eget utstyr, men medlemmer av klubben kan leie tørrdrakt og bruke klubbutstyr.
Pris 600 kr pluss 100kr leie tørrdrakt ved behov.
Bindende påmelding, se Innherred kajakk klubbs hjemmeside for vilkår.
Påmelding gjøres ved å betale kursavgiften på 2400 kr til bankkonto 4202.26.15674, merket Rustfjerningskurs, navn og fødselsdato

Tid:
3. til 3. mai
Sted:
Levanger
Arrangør:
Innherred Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Lars Fosse og Are Johansen
Kontakt:
Lars Fosse lars.fosse@ntebb.no mob 92821859

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.