Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Trener 1, Polo
Kombinert Trener 1 og Teknikkkurs Kajakkpolo.

Trener 1: Deltakeren lærer å lære bort padleteknikker, regler og taktikk samt lede grupper på vannet. Etter endt Trener 1 kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjonskurs, grunnkurs, samt klubbtreninger.

Teknikkkurs: Deltageren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til padle teknikk og ball ferdigheter. Etter endt kurs kan deltageren utføre god padleteknikk og ball kontroll i trening og kamp.

Kurset legges opp som et 3-dagerskurs der deltakerne etter endt kurs blir Trener 1 - Kajakkpolo.

Mer informasjon kommer.

Tid:
20. til 22. september
Sted:
Oslo
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Peter Boros og Jonny Haugen
Kontakt:
peter@boros.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.