Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs UNG, Tur/Hav
Grunnkurs HAV  (kajakk), kort beskrivelse:

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Gjennomført kurs fører til våttkort med oblat grunnkurs HAV.

Grunnkurs HAV kreves ofte for leie av kajakk, og må til for bruk av utstyr tilhørende Herøy Kajakklubb utanom klubbens arrangement.

Kurs i Herøy Kajakklubb sin regi krever gyldig medlemsskap i klubben ved deltagelse. Pris kurs 900kr pris medlemskap 100kr

Tid:
1. til 3. august
Sted:
Jensholmen marina Hkk naust 6070 Tjørvåg
Arrangør:
Herøy Kajakk Klubb (Klubb)
Kursleder:
Mads Jacob Utseth Stave
Kontakt:
Mads mobil 97737286 mail mads.stave@hotmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.