Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Workshop i padleglede
Bli med oss på en morsom dag der du kanskje får prøve nye ting du kanskje ikke visste kunne gjøres i og utenfor en kajakk!

Vi er en gjeng veilederstudenter som vil motivere til økt aktivitet i klubbene, og gjerne blant barn og unge. Dette vil vi formidle gjennom lek og moro. Vi lover en gøyal og lærerik dag på sjøen!

Vi ønsker å nå deg som gjerne vil øke aktiviteten i klubben din men ikke helt vet hvordan. Men vi ønsker også å nå deg som ikke vet at du kommer til å bidra i klubben din enda!

Workshopen er åpen for alle med teknikkurs eller høyere. Det er gratis å delta, så her er det bare å melde seg på!

Deltakere må selv ha med; kajakk, vest, spruttrekk, åre, hjelm, taueline hvis du har, reserveåre og padlebekledning. Og ikke minst mat og drikke, og gjerne noe snacks for en dag på vannet.

Velkommen!

Tid:
24. til 24. august
Sted:
Glesvær
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Dag Roland og Morten Føyen
Kontakt:
Morten Føyen (morten.foyen@icloud.com)

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.