Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Starter kurs NC/NM nivå
NPF ønsker kvalitet i alle ledd og vi ber derfor arrangørklubbene i 2019 og aktuelle arrangørklubber 2020 om å melde på sine startere til kurs den 14juni eller 15juni.

Kurset blir avholdt av Norges beste starter: Runar Vige.

Kurset blir avholdt i forbindelse med Tjuvholmen Sprint (fredag 14juni). Det blir lagt opp til en kort teori gjennomgang i forkant og deretter blir det starting i praksis. Deltakerne vil observere Runar som starter og deretter prøve seg som starter under veiledning av Runar. Kurset vil ha bestått/ ikke bestått.

For 2019 ønsker vi at startere under NM skal ha bestått dette kurset.

Foreløpig tidsplan:
Fredag 14 juni.
Kl 1600 – Teori gjennomgang for fredagsgruppen
Kl.1700- 1930 starting i praksis

Kursavgift kr 500,-

Tid:
14. juni
Sted:
Tjuvholmen
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kontakt:
Eirik Verås Larsen

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.