Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Grunnkurs HAV  (kajakk), kort beskrivelse:

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Gjennomført kurs fører til våttkort med oblat grunnkurs HAV. og med kurs og medlemskap i Hkk kan du låne utstyr i klubben sitt naust :-)


Kurs i Herøy Kajakklubb sin regi krever gyldig medlemsskap i klubben ved deltagelse. pris medlemskap/familiemedlemskap 400kr/700kr pris kurs ink lån av utstyr 2000kr

Tid:
13. til 14. juli
Sted:
Jensholmen marina Hkk naust 6070 Tjørvåg
Arrangør:
Herøy Kajakk Klubb (Klubb)
Kursleder:
Sindre Slettestøl og Joakim Eiksund
Kontakt:
Sindre Slettesøl mob: 91644159

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.