Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Grunnkurs i havpadling med utgangspunkt i Midtsandtangen friluftslivsområde i Malvik. Gjennomført grunnkurs gir våttkort fra Norges padleforbund. Kurset arrangeres fra fredag 6. september til søndag 8. september og varer i 16 timer totalt.

Dersom du har eget utstyr, kan du ta med dette, men klubben har utstyr til utlån.

Ønsker du å lese mer om innholdet og hva kurset innebærer, kan kan du lese her http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/.

Tid:
6. til 8. september
Sted:
Midtsandtangen friluftslivsområde, Malvik
Arrangør:
Malvik IL (Klubb)
Kursleder:
Ole Magnus Svarva og Lars Slettom
Kontakt:
Lars Slettom - lars.slettom@gmail.com / 982 09 769

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.