Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Introkurs, Tur/Hav
Velkommen til padlekurs ved Hamar Roblubbs lokaler på Tjuvholmen i Hamar. Kurset er et offisielt kurs i regi av Norges padleforbund og dere vil etter kurset få 'Våttkort' som er et bevis på at dere har grunnkunnskap til å ferdes med kajakk på havet. Innhold: Løfte, bære og sjøsette kajakk. Padle forover med rett kurs. Stoppe. Svinge kajakken begge veier. Bakoverpadling. Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet. Ilandstigning Sittestilling og god padleteknikk Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling. Kjennskap til lokale padleforhold. Kursstart kl 18 - slutt kl. 21. Det er tilgang til garderobe/dusj på stedet. Har du våtdrakt, ta den med. Har du ikke, vil treningstøy med ull under fungere greit. Du blir våt på kurset, men ikke før på slutten og hvor dusjen er neste stopp. Kurset er lagt opp med noe teori, men mesteparten av tiden er vi på vannet. Hovedtema er sikkerhet og padleteknikk. Kurset koster kr. 800,- pr. person. Klubbens medlemmer vil få redusert neste års kontingent med 200 kroner. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Tid:
27. juni
Sted:
Tjuvholmen, Hamar
Arrangør:
Hamar Roklub 1881 (Klubb)
Kursleder:
Ole Martin Mortvedt og Katrin Wiegmann
Kontakt:
Ole Martin Mortvedt 920 52127 epost: Frifant@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.