Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

RaceManager stevnelederkurs
Kurset tar for seg alt du trenger for å avholde konkurranse i RaceManager
- Opprettelse av konkurransen, lage tidsskjema basert på antall deltakere, gjennomføring av lagledermøte, gjennomføring av stevnet.
Deltakerne jobber med praktiske oppgaver relatert til sitt eget stevne slik at alle NC stevnene er klar i RaceManager etter dette kurset. Scenarioer som kan skape vanskelig situasjoner blir gjennomgått slik at alle har vært gjennom flest mulig tenklige situasjoner. F.eks utøver med feil banenr, feil fra tidtakingen som påvirker RM og trekninger, sette inn en ekstra bane i ett løp, manuell overstyring av banefordeling, osv. Kurset blir også streamet. De som ønsker å være med på kurset via stream melder seg på som vanlig og sender i tilllegg en mail til Eirik Verås Larsen

Kursholder er Peter Ribe.
Sted: Olympiatoppen, møterom SAS
Tid: Onsdag 10 april kl.1630 - 2130

Middag blir servert kl.1800

Kursavgift kr 200. Er for å dekke kostnaden med middag.

Tid:
10. april
Sted:
Olympiatoppen Oslo
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Eirik Verås Larsen
Kontakt:
eirik@padleforbundet.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.