Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav
NPF aktivitetslederkurs er for deg som har tatt teknikkurs og vil utvikle deg videre som padler. På kurset vil du lære å lede grupper på tur og få kompetanse til å holde grunnkurs hav. Se på padling.no for nærmere beskrivelse av kurset. I tillegg til fullført teknikkurs må du beherske padling i 3 stjerners forhold og ha loggført 10 padleturer. Etter påmelding får du mer informasjon om kurset. Ta kontakt om du er usikker på om dette er kurset for deg.Pris kr 2800,- dette inkluderer overnatting i hytte eller telt og middag på Lørdag kveld.

Tid:
7. til 8. september
Sted:
Småværet, Flatanger
Arrangør:
Innherred Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Bjørg Aalbergsjø og Gunleik Hoffmann
Kontakt:
Bjørg Aalbergsjø e-post: bjorg.aalbergsjo@nav.no mobil: 95238486

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.