Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Klubbutvikling HMS-Kveld
For å ivareta sikkerheten og standardisere hvordan klubbene jobber med risikoledelse tilbyr NPF en temakveld med HMS-arbeid. Under møtet skal det bli gått gjennom gjeldende lover og forskrifter. Videre skal det gjennom en gruppeprosess utarbeide et mål for HMS-plan, ansvars- og oppgavefordeling i klubben, samt hovedvekt på ROS-analyse.

Kvelden er gratis for klubbene og delta på, og det er i hovedsak beregnet på personer i styret, ressurspersoner, instruktører, trenere og/eller andre nøkkelpersoner i klubbene.

Klubbutviklingsmøtet vi bli i Stjørdal, Trondheim 28.2 kl 18.00-21.00
Vell møtt!


Tid:
28. februar
Sted:
Stjørdal, Trondheim - Quality Værnes Hotell
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Martin Lillehagen Hanssen og Trond Glesaaen
Kontakt:
martin@padleforbundet.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.