Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Dette er kurset for alle som ønsker å lære seg de grunnleggende kajakkteknikker som trengs for trygg padling i skjermede farvann. Med dette kurset får du et godt utgangspunkt for sikker og morsom padling på sjøen.
Du introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har du gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er du kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Det vil bli kajakk-bading, så det er viktig å kle seg etter vanntemperaturen.
Pris for grunnkurs er kr 2.500,- inkludert leie av utstyr under hele kurset og medlemskap, kr. 2.000,- dersom du har eget utstyr - og kr. 1.800,- for eksisterende medlemmer av klubben.

Kurset er på 16 timer (8 timer per dag) og starter lørdag kl 09:00.
Kursavgiften må betales inn til klubbens konto i forkant.

Tid:
25. til 26. mai
Sted:
Larvik/Stavern
Arrangør:
Larvik Padleklubb (Klubb)
Kursleder:
Michael Quist Rasmussen
Kontakt:
post@larvikpadleklubb eller direkte til instruktør: quisten21@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.